Usile automate culisante sunt omologate ca usi de interior sau de exterior cu deschidere automatizata cu ajutorul senzorilor de proximitate. Toate aceste sisteme de acces ofera un nivel ridicat de confort si de igiena datorita actionarii fara contact direct cu mana si sunt perfecte pentru conele unde cerintele de igiena sunt speciale. De asemenea, se potrivesc perfect si pentru iesirile din zonele sterile.

Usi automate Hunedoara – avantaje usi automate

Datorita faptului ca faciliteaza accesul fara efort fizic sunt considerate cele mai bune solutii de acces spre cei mai multi utilizatori. Automatizarile pentru usile culisante sunt concepute cu scopul de a permite accesul persoanelor cu diazabilitati si pentru situatiile in care sunt transportate bahaje mari sau mai multe bunuri care pot ingreuna actionarea manuala a usilor. Usile culisante elimina aceste probleme.

In spatiile cu trafic pietonal intensiv usile automate sunt excelente. Fiind disponibile cu deschidere monolaterala in varianta cu canat sau cu deschidere bilaterala in cazul modelelor in doua canate, usile acestea pot sa fie conectate la sisteme de control acces doar pentru persoanele autorizate pentru aplicatii speciale.

Operatorii de automatizare ofera avantajul consumului redus de energie mai ales in zonele unde fluxul pietonal este mediu sau scazut si se poate actiona cu ajutorul unei telecomenzi care are functiile principale ale automatizarii.

Pe langa utilizarea frecventa in spitale sau alte institutii, usile culisante automate se regasesc tot mai mult in centrele comerciale de toate dimensiunile si in statiile de alimentare cu carburant sunt nelipsite tocmai datorita fiabilitatii si durabilitatii.

Siguranta pe care o ofera usile automate culisante este data de standardele speciale de siguranta, iar aceste usi sunt produse sigure datorita sistemelor fail safe iar accidentele inregistrate cu aceste sisteme sunt nule.

Nici calitatile vizuale nu sunt neglijate cu astfel de produse si se implementeaza un design cu accente vizuale si estetice, usor de curatat si minimalist. Canatul de sticla ofera un iluminat natural bogat datorita coeficientului mare de luminozitate si de transparenta care asigura o buna vizibilitate datorita sticlei fara impuritati.